0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Pomivalna sredstva

Set Descending Direction

   

Izdelkov 5

 1. Pomivalna sredstva za pomivanje kozarcev

  Dezinfekcijsko sredstvo Winterhalter zagotavlja popolno higieno v pomivalnici in kuhinji.

  Zanesljivo odstranjuje bakterije in mikrobe na kuhinjskih površinah ter na tleh. Zagotavlja maksimalno higieno v kuhinjah in pomivalnicah.

 2. Pomivalna sredstva za kozarce in posodo

  Pomivalna sredstva za kozarce in posodo Winterhalter so učinkovita in higienska ter zagotavljajo visok sijaj kozarcev brez sledi.

  Zagotavljajo popolno higieno in čistočo, tudi če kozarce in posodo pomivate skupaj. Vaši kozarci bodo vedno bleščeči, posoda pa popolnoma čista.

 3. Univerzalna pomivalna sredstva za belo posodo

  Univerzalna pomivalna sredstva zagotavljajo higiensko in brezhibno pomito posodo.

  Primerno je za pomivanje močno umazane posode, saj še posebej učinkovito odstranjuje maščobo in beljakovinske ostanke. Zagotavlja najboljšo higieno in izjemne rezultate pomivanja.

 4. Pomivalna sredstva za ALU

  Pomivalno sredstvo za kuhinjsko posodo Winterhalter trajno odstranjuje beljakovinske in maščobne ostanke ter zagotavlja higienske rezultate pomivanja.

  Poleg tega ni agresiven do posode in pribora iz občutljivega materiala, kot je npr. aluminij. Posebne sestavine zagotavljajo popolno čiščenje s pomočjo aktivnega postopka penjenja. Idealna kombinacija zmogljivosti čiščenja in nege občutljivih materialov.

 5. Intenzivna pomivalna sredstva za belo posodo

  Izjemno zmogljiva pomivalna sredstva Winterhalter odstranjujejo najtrdovratnejše ostanke hrane in zasušen škrob, vendar ne puščajo vonja.

  Sredstvo je dovolj močno, da raztaplja škrob in dovolj zanesljivo, da preprečuje njegovo nadaljnje nabiranje. Ne glede na trdovratnost ostankov hrane – ta pomivalna sredstva zagotavljajo popolnoma čiste in higienske rezultate.

Set Descending Direction

   

Izdelkov 5

Pomivalna sredstva