0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Kuhinjska posoda

Set Descending Direction

   

Izdelkov 7

 1. Pomivalni stroj za kuhinjsko posodo GS 630

  Najmanjši pomivalni stroj na svetu GS 630 je popolna rešitev za manjše kuhinje, pulte in manjše prostore. Ta kompakten podpultni pomivalni stroj daje izjemne rezultate pomivanja za manjše kuhinjske pripomočke, kot so košare Euronorm, pladnji in GN posoda. Če je potrebno lahko v GS 630 pomivamo tudi posodo in pribor.

  GS 630 – zmogljiv, ekonomičen in prilagodljiv.

 2. Pomivalni stroji za kuhinjsko posodo UF-M

  S pomivalnim strojem za kuhinjsko posodo UF-M boste pridobili novega člana v kuhinji, ki zagotavlja najboljše rezultate pomivanja. Glede na naravo dela in obseg umazanije smo razvili specifične različice programske opreme, ki jih je mogoče prilagoditi vašim željam.

  Naš visoko zmogljivi sistem pomivanja z VarioPower odstrani tudi najbolj trdovratno umazanijo in zagotavlja higienski rezultat pomivanja v celotni notranjosti stroja. Poleg serije pomivalnih strojev UF prihajajo tudi ostali inovativni proizvodi, ki omogočajo, da je ravnanje z našimi novimi pomivalnimi stroji za kuhinjske pripomočke še bolj udobno in ergonomsko.

  UF-M prinaša odlične rezultate pomivanja in ergonomski dizajn v kombinaciji z maksimalno učinkovitostjo.

 3. Pomivalni stroji za kuhinjsko posodo UF-L

  S pomivalnim strojem za kuhinjsko posodo UF-L boste pridobili novega člana v kuhinji, ki zagotavlja najboljše rezultate pomivanja. Glede na naravo dela in obseg umazanije smo razvili specifične različice programske opreme, ki jih je mogoče prilagoditi vašim željam. Naš visoko zmogljivi sistem pomivanja z VarioPower odstrani tudi najbolj trdovratno umazanijo in zagotavlja higienski rezultat pomivanja v celotni notranjosti stroja.

  Poleg serije pomivalnih strojev UF prihajajo tudi ostali inovativni proizvodi, ki omogočajo, da je ravnanje z našimi novimi pomivalnimi stroji za kuhinjske pripomočke še bolj udobno in ergonomsko. UF-L prinaša odlične rezultate pomivanja in ergonomski dizajn v kombinaciji z maksimalno učinkovitostjo.

 4. Pomivalni stroji za kuhinjsko posodo UF-XL

  S pomivalnim strojem za kuhinjsko posodo UF-XL boste pridobili novega člana v kuhinji, ki zagotavlja najboljše rezultate pomivanja. Glede na naravo dela in obseg umazanije smo razvili specifične različice programske opreme, ki jih je mogoče prilagoditi vašim željam. Naš visoko zmogljivi sistem pomivanja z VarioPower odstrani tudi najbolj trdovratno umazanijo in zagotavlja higienski rezultat pomivanja v celotni notranjosti stroja.

  Poleg serije pomivalnih strojev UF prihajajo tudi ostali inovativni proizvodi, ki omogočajo, da je ravnanje z našimi novimi pomivalnimi stroji za kuhinjske pripomočke še bolj udobno in ergonomsko. UF-XL prinaša odlične rezultate pomivanja in ergonomski dizajn v kombinaciji z maksimalno učinkovitostjo.

 5. Pomivalni stroji za kuhinjsko posodo UF-M Energy

  Pomivalni stroj za kuhinjsko posodo UF-M Energy je opremljen s povratnim zajemanjem toplote. Izmenjevalnik toplote izkoristi energijo iz odpadne pare in jo uporabi za segrevanje hladne vhodne vode – s tem varčuje z dragocenimi viri.

  Poleg tega vroča para ne uhaja v kuhinjo, zaradi tega je ozračje v prostoru prijetnejše. UF-M Energy ima nižjo priključno moč, nižje obratovalne stroške in zagotavlja popolne rezultate pomivanja.

 6. Pomivalni stroji za kuhinjsko posodo UF-L Energy

  Pomivalni stroj za kuhinjsko posodo UF-L Energy je opremljen s povratnim zajemanjem toplote. Izmenjevalnik toplote izkoristi energijo iz odpadne pare in jo uporabi za segrevanje hladne vhodne vode – s tem varčuje z dragocenimi viri. Poleg tega vroča para ne uhaja v kuhinjo, zaradi tega je ozračje v prostoru prijetnejše.

  UF-L Energy ima nižjo priključno moč, nižje obratovalne stroške in zagotavlja popolne rezultate pomivanja.

 7. Pomivalni stroji za kuhinjsko posodo UF-XL Energy

  Pomivalni stroj Winterhalter UF vodne pare, ki nastane med postopkom pomivanja, ne pusti uhajati kar tako. Prav nasprotno - izkoriščamo jo za naslednji ciklus pomivanja!

  Vlažno topla vodna para segreje hladno dovodno vodo, hkrati pa para kondenzira na toplotnem izmenjevalniku. S tem lahko uresničimo obsežne prihranke stroškov za energijo, poleg tega pa se občutno izboljša tudi klima v prostoru, saj vroča para ne uhaja več v kuhinjo

Set Descending Direction

   

Izdelkov 7

Kuhinjska posoda