Nasveti

Novi havbni pomivalni stroj PT Utensil

Avtor:  Gostinskaoprema.eu

2023-09-14

Pomivanje posode in pribora v enem profesionalnem pomivalnem stroju.

Novi havbni pomivalni stroj PT Utensil podjetja Winterhalter združuje dve opciji v enem stroju. Pri izmeničnem pomivanju posode in pribora ter pri samostojnem pomivanju pribora zagotavlja zanesljivo čiste in higienične rezultate pomivanja.

Hibridni model, ki je na voljo v velikostih L in XL, združuje visoko zmogljiv sistem pomivanja posode, vključno s spremenljivo nastavitvijo tlaka pomivanja, z ergonomijo in enostavnim upravljanjem prehodnega pomivalnega stroja.

"Ali pomivate posodo ali pribor?" Včasih je odgovor: "Oboje!"

Na primer, ko je treba v restavraciji pomiti lonce, ponve, kuhinjsko posodo in krožnike. Ali v mesnicah, kjer se poleg pribora in zabojev kopičijo krožniki, ki so ostali od kosila. S tremi programi pomivanja ima PT Utensil vse pod nadzorom.

Prvi program zajema klasično pomivanje posode s krožniki in skodelicami ali jedilnim priborom. Drugi program pomiva redno umazane kuhinjske in delovne pripomočke, posode GN in zaboje Euronorm. Močno umazano posodo lahko operete s tremi visoko zmogljivimi programi - na primer pladnje, lonce in košare za cvrtje.

Za dolgoročno zagotavljanje popolnega rezultata pomivanja je PT Utensil opremljen z zmogljivim sistemom za pomivanje posode, učinkovitim štirikratnim filtriranjem in nastavitvijo tlaka pomivanja VarioPower.

Običajno umazane krožnike in skodelice operemo z nižjim vodnim tlakom, močno umazano posodo pa z višjim vodnim tlakom. Čas pomivanja programov 2 in 3 sta prav tako višja, kar zagotavlja odstranjevanje težkih nečistoč.

Prednosti so očitne – gostinski pomivalni stroj Winterhalter PT Utensil izpolnjuje najvišje standarde čistoče, higiene in ergonomije. Z ergonomsko priročnostjo prehodnega pomivalnega stroja PT Utensil zagotavlja enostavne in tekoče delovne procese tudi pri pomivanju posode.  

Winterhalter dokazuje, da možnost pomivanja pribora in posode v enem stroju ni nujno kompromis. Uspelo nam je izpolniti najvišje standarde čistoče in higiene na obeh področjih uporabe - tudi pri neprekinjenem delovanju."

Ni treba posebej poudarjati, da ima izdelek PT Utensil vse preizkušene funkcije in možnosti serije PT. Rekuperacija toplote odpadne vode EnergyLight, ki je vgrajena serijsko, uporablja energijo iz odpadne vode za ogrevanje hladne dovodne vode.

Prednosti - ohranjajo se viri in prihrani se do 10 % stroškov energije.

Po želji je na voljo toplotni izmenjevalnik odpadnega zraka EnergyPlus, ki energijo iz vroče pare v stroju uporablja tudi za predgrevanje hladne vstopne vode, kar prihrani do 15 % stroškov energije. Z dodatno avtomatsko napo lahko stroj upravljate brez fizičnega napora, kar je pravo olajšanje za osebje, ki pomiva posodo.

Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice