Izjava o varovanju osebnih podatkov

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas:
01 7863 444

Pišite nam:
info@gostinskaoprema.eu

Politika zasebnosti in uporabe piškotkov

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na naslov info@gostinska-oprema.eu. Z veseljem vam bomo pomagali!

Varovanje zasebnosti podatkov

Podjetje Winterhalter Gastronom d.o.o. (v nadaljevanju: ponudnik) zbira nekatere vrste informacij o obiskovalcih in kupcih (v nadaljevanju: uporabniki) v spletni trgovini gostinska-oprema.eu (v nadaljevanju: spletno mesto gostinska-oprema.eu). S to izjavo vam želimo pomagati razumeti vrste informacij, ki jih zbiramo ter način, kako se uporabljajo in delijo. Ta politika se uporablja le za podatke, zbrane na spletnem mestu gostinska-oprema.eu. Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti. 

Vse posredovane informacije so varovane pred vdorom tretjih oseb, kar uporbniku zagotavlja brezskrbno in nemoteno poslovanje s ponudnikom.

Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila. Z uporabo tega spletnega mesta po spremembi ali dopolnitvi uporabnik potrjuje, da soglaša s spremembami in dopolnitvami. 

Splošni podatki o brskanju po spletnem mestu

Splošni podatki o brskanju po spletnem mestu gostinska-oprema.eu: ko obiščete spletno mesto gostinska-oprema.eu, se zbirajo nekateri neosebni podatki, ki vključujejo vrsto in različico brskalnika, ki ga uporabljate, ponudnika storitev, katere vsebine radi prebirate in kako pogosto ste na spletnem mestu gostinska-oprema.eu. Zbrane informacije uporabljamo kot pomoč pri ugotavljanju težav s strežnikom, ter ugotavljanju, katera področja našega spletnega mesta so najbolj obiskana. To nam pomaga prilagoditi vsebino spletnega mesta potrebam in interesom naših spletnih obiskovalcev in nakupovalcev.

Prostovoljni osebni podatki

Zbiramo osebne podatke, kot so kot so vaše uporabniško ime, e-mail naslov, ime in priimek, naslov, ko se registrirate, se prijavite na e-novice ali izpolnite kontaktni obrazec.

Kako uporabljamo vaše informacije?

Informacije, zbrane na gostinska-oprema.eu, uporabljamo za naslednje namene:
1. Da bi razumeli potrebe in želje kupcev oz. uporabnikov in pripravili ustrezne vsebine.
2. Da bi lahko prilagodili naše spletno mesto pričakovanjem kupcev oz. uporabnikov.
3. Da svoje kupce oz. uporabnike spletnega mesta primerno in pravočasno obveščamo o novostih, akcijah in drugi zanimivi ponudbi.

Razkritje osebnih podatkov

V podjetju Winterhalter Gastronom d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo vaše osebne podatke, pridobljene prek spletnih obrazcev na spletnem mestu gostinska-oprema.eu skrbno varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov.

Zavezujemo se, da vaših osebnih podatkov ne bomo zlorabljali, posredovali, posodili ali prodali tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika. Informacije o posamezniku bomo obdelovali zgolj v okviru namenov zbiranja, kot je navedeno v zgoraj.

Ker obstajajo na spletnem mestu gostinska-oprema.eu določene povezave na druga spletna mesta, ki niso v nikakršni povezavi s podjetjem gostinska-oprema.eu, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh, drugih spletnih mestih. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne napake, ki so posledica posredovanja napačnih podatkov ob izpolnjevanju spletnih obrazcev na spletnem mestu gostinska-oprema.eu.

Uporaba piškotkov

Spletno mesto gostinska-oprema.eu uporablja orodje Google Analytics, ki ga je izdelala družba Google, Inc. ("Google") in je namenjeno spremljanju in analiziranju obiska tega spletnega mesta. Google Analytics uporablja t.i. piškotke, ki so v obliki besedilnih datotek naloženi na vaš računalnik in spletnemu mestu omogočajo analizo njegove uporabe. Informacije o vašem načinu uporabe tega spletnega mesta bodo skupaj z vašim IP naslovom prenesene in shranjene na Googlovih strežnikih v Združenih državah Amerike.

Google bo te informacije uporabljal z namenom ocenjevanja uporabe spletnega mesta, pripravo poročil o aktivnostih spletnega mesta za lastnike spletnega mesta in za zagotavljanje ostalih storitev povezanih z aktivnostmi spletnega mesta in spletno uporabo. Google te informacije lahko posreduje tudi tretjim osebam, kot je to zakonsko zahtevano oziroma, ko tretje osebe obdelujejo podatke v Googlovem imenu. Google vašega IP naslova ne bo povezoval z nobenimi drugimi podatki, ki jih poseduje.

Uporabi piškotkov se lahko izognete s pomočjo posebnih nastavitev v vašem spletnem brskalniku, vendar tovrstne nastavitve lahko onemogočajo pravilno in popolno delovanje spletnega mesta. Z uporabo/obiskom tega spletnega mesta izjavljate, da se strinjate, da se podatki o vaši uporabi zbirajo in obdelujejo na zgoraj opisan način.

Kakršnokoli spremembo izjave o varovanju zasebnosti bomo objavili na tem mestu

Pripravil: Winterhalter Gastronom d.o.o., Pod jelšami 9, 1290 Grosuplje

Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice