Priprava vode

Winterhalter

Dodatna oprema za pripravo vode

Winterhalter

Naprave za obratno osmozo

Winterhalter

Naprave za popolno razsoljevanje

Winterhalter

Naprave za delno razsoljevanje

Winterhalter

Naprave za mehčanje vode

Priprava vode je ključna za dosego izjemnih rezultatov pri pomivanju posode, kozarcev in pribora. Winterhalter vam ponuja vrhunsko dodatno opremo za pripravo vode, ki bo poskrbela za visoko kakovost vode, potrebne za učinkovito in brezhibno pomivanje.

Naša ponudba gostinske opreme vključuje naprave za obratno osmozo, ki omogočajo izločanje nečistoč in mineralov iz vode ter zagotavljajo optimalno čistost vode za pomivanje. Poleg tega imamo tudi naprave za popolno razsoljevanje, delno razsoljevanje in mehčanje vode, ki bodo odpravile trdoto vode in preprečile nastanek vodnega kamna.

Za zagotavljanje najboljše učinkovitosti in dolgo življenjsko dobo vaših pomivalnih strojev je pravilna priprava vode ključnega pomena. Z Winterhalterjevo dodatno opremo za pripravo vode boste dosegli izjemne rezultate pri pomivanju in ohranili dolgoročno brezhibno delovanje svojih pomivalnih strojev.

Za več informacij o naši ponudbi in povpraševanje nas kontaktirajte na telefonsko številko 01 7863 444 ali nam pišite na info@gostinskaoprema.eu. Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala pri izbiri in namestitvi ustrezne naprave za pripravo vode.

Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice