Pomivalna sredstva

Zakaj pomivalna sredstva Winterhalter?

Za pomivalne stroje blagovne znamke Winterhalter priporočamo uporabo originalnih pomivalnih in izpiralnih sredstev Winterhalter. Pomivalna in izpiralna sredstva Winterhalter so namensko razvita za uporabo v pomivalnih strojih Winterhalter. Ob tem upoštevajo temperature, pomivalno tehniko ter uporabljene materiale, iz katerih so pomivalni stroji Winterhalter proizvedeni. Posledično uporaba originalnih pomivalni sredstev Winterhalter zagotavlja manjšo porabo pomivalnih sredstev oziroma najboljše učinke pomivanja pri najmanjšem doziranju le teh. Dodatno pa ščiti vgrajene materiale, kot so PVC deli, gume, tesnila, itd…

Pomivalna in izpiralna sredstva drugih dobaviteljev niso razvita namensko za uporabo v pomivalnih strojih Winterhalter. S tem tudi ne zagotavljajo enake učinkovitosti, kar lahko pomeni večjo porabo oziroma doziranje za enak učinek pomivanja in večje obratovalne stroške oziroma pogostejše servisiranje pomivalnih strojev. Pri montaži dozirnih sistemov posegajo v nastavitve pomivalnih strojev kar lahko povzroča težave. Seveda to ne pomeni, da uporaba le-teh ni možna oziroma dovoljena. Winterhalter pomivalna in izpiralna sredstva dobavljajo strokovno usposobljeni serviserji, ki lahko ob sami dostavi preverijo delovanje stroja in doziranje sredstev. Ob tem pa tudi na željo stranke odgovorijo na kakršnokoli vprašanje glede delovanja pomivalnega stroja.

Uporaba pomivalnih sredstev Winterhalter strankam zagotavlja tudi podaljšanje splošne garancije v Vašem primeru iz 12 na 24 mesecev. Za cenik pomivalnih sredstev kliknite na želeno kategorijo.