Havbni pomivalni stroji

Novo
Winterhalter

Havbni pomivalni stroj PT-M

Novo
Winterhalter

Havbni pomivalni stroj PT-M EnergyPlus

Novo
Winterhalter

Havbni pomivalni stroj PT-M ClimatePlus

Novo
Winterhalter

Havbni pomivalni stroj PT-L

Novo
Winterhalter

Havbni pomivalni stroj PT-L EnergyPlus

Novo
Winterhalter

Havbni pomivalni stroj PT-L ClimatePlus

Novo
Winterhalter

Havbni pomivalni stroj PT-XL

Novo
Winterhalter

Havbni pomivalni stroj PT-XL EnergyPlus

Zakaj havbni pomivalni stroji?

Havbni pomivalni stroj pomije vse! Čisto, zanesljivo, učinkovito. Brezkompromisen havbni pomivalni stroj. Obvlada tudi trdovratno umazanijo. Vse je čisto!

Težko delo je lahko opravljeno

Gneča v pomivalnici posode. Sredi nje pomivalni stroj PT proizvajalca Winterhalter. Na vhodni mizi se polnijo košare z umazano posodo. Ciklus pomivanja se zažene. Na drugi strani se pospravlja čista posoda in pribor. Vse deluje optimalno in je med seboj usklajeno. Brez kompromisov. To omogoča nova serija PT -zasnovana je za najvišje zahteve in maksimalno gospodarnost. Vsestranski stroj za različno posodo in pribor. Enostavno, učinkovito in hitro. In vedno popolnoma zanesljiv. Na voljo v treh velikostih strojev. Pravi "vlečni konj".

Prednosti havbnih pomivalnih strojev Winterhalter serije PT

Prvovrstni rezultati pomivanja

Četudi umazanija ni tako trdovratna je serija pomivalnih strojev PT garant za certificirano čistočo in higieno. Z zmogljivim sistemom pomivanja in učinkovito štirikratno filtracijo ste popolnoma opremljeni za vsako situacijo.

Absolutna zanesljivost

Serija PT prinaša točno to, kar stroj potrebuje v težkem vsakdanjiku: inovativno tehniko, vrhunsko obdelavo in nizko dovzetnost za napake. Pomivalni stroj, na katerega se lahko slepo zanesete.

Visoka gospodarnost

Pomivanje s pomivalnim strojem PT pomeni učinkovito pomivanje z nizko porabo vode, optimalno izkoriščeno energijo, varčno doziranimi pomivalnimi in izpiralnimi sredstvi Winterhalter ter digitalno storitvijo. To pomeni, da s pomivalnim strojem PT znižate svoje obratovalne stroške na minimum.

Preprosto upravljanje

Pomivalni stroj PT pomivanje nekoliko olajša - z intuitivnim in preprostim upravljanjem, ergonomsko uporabo in praktičnimi funkcijami. Vaše osebje v pomivalnici bo pomivalni stroj PT upravljalo z veseljem.

Lastnosti izdelka serije PT

Sistem pomivanja

Notranjost pomivalnega stroja PT serije - v notranjosti stroja delujeta dve pomivalni polji v obliki črke S. Sta rezultat dolgoletnih raziskav in razvoja - zaradi dosledne optimizacije pretoka in posebne geometrije šob poskrbita za porazdelitev vode po celotni površini. In s tem za prvorazredne rezultate pomivanja – pri količini izpiralne vode od 2,2 l na posamezen ciklus pomivanja. Pri tem je bila zelo natančno upoštevana kakovost robustne osi iz legiranega jekla zagotavljajo najboljše lastnosti vrtenja in doprinesejo svoj del k visoki zanesljivosti PT. Za čiščenje je mogoče pomivalni polji preprosto in hitro odstraniti – brez orodja.

Sistem filtracije

Pomivanje je umazano in težko delo. Točno na to je PT optimalno pripravljen, z učinkovitim štirikratnim sistemom filtracije. V 1. stopnji voda iz rezervoarja teče skozi ploščato sito, ki umazanijo transportira v valjasto sito. Tam se v 2. stopnji umazani delci zanesljivo filtrirajo iz vode. Visoka obremenitev z umazanijo in preprosto upravljanje valja pri tem zmanjšata število in trajanje ročnih ciklusov čiščenja. Potem na spodnji del sita v 3. stopnji poskrbi, da najmanjši predmeti, kot so zobotrebci, ne morejo blokirati črpalke. In v 4. stopnji Mediamat iz vode filtrira najdrobnejše delce umazanije, kot je kavna usedlina. Dodatno zaščitno sito za črpalko prepreči mehanske poškodbe črpalke. Rezultat - neprekinjeno čista voda rezervoarja. In čistejša kot je voda rezervoarja, tem boljši je rezultat pomivanja.

> Oglejte si video

Pametni zaslon na dotik

Pripravljen na prihodnost: na zaslonu PT-ja deluje pameten zaslon na dotik. Upravljanje z enim gumbom, jezikovno nevtralen zaslon na dotik z razumljivimi piktogrami. Barvni zaslon je zelo občutljiv in z njim lahko zanesljivo upravljate tudi v rokavicah – površina je iz stekla in je izredno vzdržljiva. Vse funkcije je mogoče priklicati prek treh preprostih upravljalnih ravni: ene za uporabnika ter ena, ki je zaščitena s PIN-om, za šefa kuhinje in za servisnega tehnika. Praktično -med ciklusom pomivanja je na zaslonu dobro vidljivo prikazano napredovanje programa. Tudi trenutne temperature v rezervoarju in bojlerju je mogoče hitro priklicati – za preverjanje higienske varnosti.

Povratno zajemanje toplote odpadne vode

Očitna prednost serije PT: povratno zajemanje toplote odpadne vode EnergyLight je vgrajeno serijsko. Toplotni izmenjevalnik uporabi energijo odpadne vode za segrevanje hladne dovodne vode. Prednosti - stroj se med ciklusi pomivanja hitreje segreva, prihranijo se viri in privarčuje se do 10 % energije.

Higienski koncept

Havbni pomivalni stroji serije PT imajo koncept za odlično higieno in preprosto čiščenje. Notranjost stroja je gladka in brez zarez. Ima posebno higiensko vodilo za košare. Rezervoar je globoko uvlečen in ima higienski grelec. Vse to pomeni, da v notranjosti stroja ni kotov ali skritih vogalov, kjer bi se nabirala umazanija in nastajale obloge. V povezavi z vgrajenim samočistilnim programom se pri pomivanju zniža na minimum. Dodatno varnost zagotavljajo senzor za pomivalno sredstvo, higienski dnevnik, funkcija termostop in CONNECTED WASH. To pomeni, da PT nudi izjemno visok higienski standard. Potrjeno s higienskim certifikatom po DIN SPEC 10534.

Povratno zajemanje toplote odpadnega zraka

Pri pomivalnih strojih PT je povratno zajemanje toplote odpadnega zraka EnergyPlus na voljo kot možnost opreme. Za razliko od serijsko vgrajenega povratnega zajemanja toplote odpadne vode »EnergyLight« se pri »EnergyPlus« poleg zmogljivejšega izmenjevalnika toplote odpadne vode dodatno uporabi tudi izmenjevalnik toplote odpadnega zraka. Energijo vodne pare v notranjosti stroja izkoristi za predhodno ogrevanje dovodne vode. Pri odpiranju stroja pa uide samo še majhna količina vlažne, tople vodne pare. In na posamezen ciklus pomivanja se prihrani do 15 % stroškov energije. Za čiščenje je mogoče filter za maščobe preprosto in hitro odstraniti.

* Fluorirani toplogredni plini so v hermetično zaprtem prostoru; hladilna sredstva R450A, 0,80 kg, 0,44 t ekvivalent CO2; izpust toplogrednih plinov 547 (IPCC-AR5).

Variabilna prilagoditev tlaka pomivanja

Vsak PT je serijsko opremljen z variabilno regulacijo vodnega tlaka: »VarioPower« natančno prilagodi vodni tlak posamezni posodi in priboru ter stopnji umazanije. Tanki kozarci in drobljive skodelice bodo pomiti pod nižjim tlakom, trpežna posoda pa pod višjim. Tako bo močna umazanija zanesljivo odstranjena, lahka ter občutljiva posoda in pribor pa se bosta obzirno obdelala in ostala v varnem položaju.

Avtomatska havba

Ne samo udobno, ampak tudi praktično. Pomivalni stroj PT je na voljo z avtomatsko habvo. Pri tem stroja ni potrebno upravljati z uporabo sile – prava razbremenitev dela za osebje v pomivalnici. Pokrov se zapre s preprostim pritiskom gumba, prek zaslona ali ergonomsko nameščenega gumba. Ciklus pomivanja se nato zažene samodejno. In na koncu programa se havba samodejno dvigne in s tem signalizira, da je ciklus pomivanja končan.

Havbni pomivalni stroj serije PT-M

Najmanjši stroj serije PT. Idealen za pomivanje posode.

 • Velikost košare: 500 x 500 mm

 • Svetla vstavna višina: 440 mm

 • Dimenzije, zaprt (Š x G x V): 635 x 750 x 1535 (2175 z EnergyPlus) mm

 • Idealen za posodo, kozarce, jedilni pribor in plastične kozarce

Več tehničnih podatkov najdete v prospektu serije PT.

Havbni pomivalni stroj serije PT-L

Dodatna širina serije PT. Za posodo, velike krožnike in pladnje.

 • Velikost košare: 500 x 600 mm

 • Svetla vstavna višina: 440 mm

 • Dimenzije, zaprt (Š x G x V): 735 x 750 x 1535 (2175 z EnergyPlus) mm

 • Idealen za posodo, kozarce, jedilni pribor, velike krožnike, pladnje in plastične kozarce

Več tehničnih podatkov najdete v prospektu serije PT.

Havbni pomivalni stroj serije PT-XL

Dodatna višina serije PT. Za posodo, Euronorm zaboje in pekače GN-2/1.

 • Velikost košare: 500 x 600 mm

 • Svetla vstavna višina: 560 mm

 • Dimenzije, zaprt (Š x G x V): 735 x 750 x 1655 (2415 z EnergyPlus) mm

 • Idealen za posodo, kozarce, jedilni pribor, Euronorm zaboje, pekače GN-2/1 in plastične kozarce

Več tehničnih podatkov najdete v prospektu serije PT.

Serija pomivalnih strojev PT je naš vsestranski stroj. Pravi "garač". Uporabljate ga lahko vsestransko za različno posodo in pribor. Pomiva odlično, čisto in je učinkovito. Zaradi tega je v zakulisju popolnoma zanesljiv partner!

Leonie Hengeler, Product Manager International

Preverite še ponudbo ostalih gostinskih pomivalnih strojev.

Brošura in navodila za uporabo Winterhalter serija PT

Prospekt Serija PT
Navodila za uporabo serije PT

Ali ste vedeli?

 1. Da ima pomivalni stroj PT serijsko vgrajen senzor za pomivalno sredstvo, ki zagotavlja doziranje pomivalnega sredstva in higiensko pomivanje? 

 2. Lahko stroji serije PT s kratkim programom pomijejo 77 košar na uro?

 3. Je PT edini pretočni pomivalni stroj na trgu, ki je standardno opremljen z izmenjevalnikom toplote odpadne vode?

 4. Predpomivanje s hladno vodo varčuje s stroški energije in bolje odstrani umazanijo na bazi beljakovin kot z vročo vodo?

Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice