Košare

Winterhalter

Osnovne ravne košare

Winterhalter

Košare za kuhinjsko posodo

Winterhalter

Košare za pekače in pladnje

Winterhalter

Košare za kozarce in posodo

Winterhalter

Košare za jedilni pribor

Winterhalter

Košare za skodelice

Winterhalter

Košare za krožnike

Winterhalter

Košare za pomivanje kozarcev

Naša ponudba gostinske opreme obsega osnovne ravne košare, košare za kuhinjsko posodo, pekače, pladnje, kozarce, manjše kuhinjske pripomočke, jedilni pribor, skodelice, krožnike ter košare za pomivanje kozarcev. Vse košare so zasnovane z mislijo na učinkovitost, trajnost in varnost pri pomivanju.

Košare so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in enostavno uporabo. Poleg tega ponujamo tudi dodatno opremo za pripravo vode, ki poskrbi za čisto in kakovostno vodo, potrebno za učinkovito pomivanje.

Z našimi košarami in dodatno opremo za pripravo vode boste dosegli vrhunske rezultate pri pomivanju, ohranili dolgoročno brezhibno delovanje svojih pomivalnih strojev ter zagotovili visoko higieno in čistočo posode.

Za več informacij o naši ponudbi košar in povpraševanje nas kontaktirajte na telefonsko številko 01 7863 444 ali nam pišite na info@gostinskaoprema.eu. Zagotavljamo vam strokovno svetovanje pri izbiri pravih košar za vaše potrebe ter vrhunsko podporo.

Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice