Gostinski pomivalni stroji

Gostinski pomivalni stroji Winterhalter prepričajo s svojo maksimalno gospodarnostjo, obsežnim konceptom higiene, visoko kapaciteto pomivanja in kar se da preprosto uporabo. Visoka gospodarnost profesionalnega pomivalnega stroja zniža stroške obratovanja in varuje okolje.

Zakaj izbrati gostinski pomivalni stroj Winterhalter?

Opcija Energy naših pomivalnih strojev pripomore pri varčevanju z energijo in ohranja okoliški zrak brez vlažne in tople vodne pare.

Vgrajen mediamat filter pomivalne vode, ki med samim ciklusom pomivanja filtrira umazanijo iz pomivalne vode. Manjša obremenitev z umazanijo pomeni posledično manjša poraba pomivalnega sredstva.

Sistem mehanike pomivalnih rok VarioPower - večji pritisk pomivanja in s tem boljši rezultat pomivanja z manjšo koncentracijo pomivalnega sredstva. Pomivalni stroji omogočajo nastavitev pritiska, čas in temperaturo pomivanja ter koncentracijo pomivalnega in izpiralnega sredstva.

Naši stroji dosegajo rezultat pomivanja s certifikatom po DIN10512. Higienska varnost rezultata je izrednega pomena, saj lahko pri nekontroliranem rezultatu pomivanja pride do ostankov pomivalnih sredstev na krožnikih in morebitnih pozitivnih brisov. 

Izredno hitri in prilagodljivi časi pomivanja.

Manjša poraba vode za 30 %, kar se veda pomeni tudi minimalno 30 % manjša poraba pomivalnih sredstev.

Vgrajena črpalka v industrijski pomivalni stroj za dvig pritiska izpiranja: vedno enaka količina vode za izpiranje, konstantna temperatura izpiranja, vedno pravi pritisk izpiranja ne glede na pritisk v omrežju - vrhunski rezultat izpiranja in preprečevanje, da bi na posodi po pomivanju ostali ostanki umazanije in pomivalnega sredstva.

Vgrajena črpalka za odvod z avtomatskim polnjenjem in praznjenjem - ni nevarnega poseganja v vročo vodo. Odvod je možen tudi na višino.

Naši profesionalni pomivalni stroji dosegajo predvidene kapacitete pomivanja tudi pri priklopu na hladno vodo.

Vgrajen sistem termostop, ki preprečuje, da bi se kozarce in ostalo posodo izpiralo s hladno vodo. Garancija rezultata higiene.

Standardna oprema gostinskega pomivalnega stroja že vključuje vse potrebne nadgradnje za vrhunski rezultat pomivanja.

Velika izbira dodatne naprav za pripravo vode odvisno od kvalitete vode in zahtevanih optičnih rezultatov pomite posode in kozarcev.

Opcija Energy pripomore pri varčevanju z energijo in ohranja okoliški zrak brez vlažne in tople vodne pare.

Varnost dobavljivosti rezervnih delov gostinskih pomivalnih strojev iz zaloge v Sloveniji.

Lastni servis + 20 pooblaščenih servisov po vsej Sloveniji.

Za več informacij pokličite na 01 7863 444 ali nam pišite na info@gostinskaoprema.eu.