Gostinski pomivalni stroji

Izbira pravega gostinskega pomivalnega stroja je ključnega pomena za učinkovito in brezhibno delovanje vsake kuhinje. Zato smo ponosni, da so v naši ponudbi profesionalni pomivalni stroji Winterhalter, ki se ponašajo z maksimalno gospodarnostjo, obsežnim konceptom higiene, visoko kapaciteto pomivanja in kar se da preprosto uporabo.

Gostinski pomivalni stroji Winterhalter so zasnovani tako, da zagotavljajo visoko gospodarnost in s tem zmanjšujejo stroške obratovanja, medtem ko varujejo okolje. Proizvedeni v Nemčiji in Švici z več kot 75 letno tradicijo, ki zagotavlja brezhibno zanesljivost in preprosto upravljanje.

Odlika vseh pomivalnih strojev Winterhalter je visoka kakovost, ki prinaša brezskrbno zanesljivost in preprosto upravljanje. Za najvišji standard čistoče in higiene.

Od manjših podpultnih strojev in pomivalnih strojev za kozarce, do večjih košarnih in tračnih strojev, Winterhalter prinaša rešitev za vse vrste kuhinj in panog.

Zakaj izbrati gostinski pomivalni stroj Winterhalter?

Izbira našega gostinskega pomivalnega stroja je pametna odločitev zaradi več razlogov:

  • Opcija Energy pomaga pri varčevanju z energijo in ohranja okoliški zrak brez vlažne in tople vodne pare. To pomeni, da lahko svoje stroške zmanjšate in hkrati zmanjšate svoj vpliv na okolje.

  • V gostinski pomivalni stroj je vgrajen mediamat filter pomivalne vode, ki med samim ciklusom pomivanja filtrira umazanijo iz pomivalne vode. Manjša obremenitev z umazanijo pomeni posledično manjša poraba pomivalnega sredstva.

  • Sistem mehanike pomivalnih rok VarioPower - večji pritisk pomivanja in s tem boljši rezultat pomivanja z manjšo koncentracijo pomivalnega sredstva. Pomivalni stroj omogoča nastavitev pritiska, časa in temperature pomivanja ter koncentracijo pomivalnega in izpiralnega sredstva, kar omogoča večjo prilagodljivost in učinkovitost.

  • Rezultat pomivanja s certifikatom po DIN10512. Certifikat dokazuje realen rezultat pomivanja. Higienska varnost rezultata je izrednega pomena, saj lahko pri nekontroliranem rezultatu pride do ostankov pomivalnih sredstev na krožnikih in morebitnih pozitivnih brisov. 

  • Naši gostinski pomivalni stroji ponujajo izredno hitre in prilagodljive čase pomivanja, kar vam omogoča, da se prilagodite najrazličnejšim zahtevam in delovnim obremenitvam. Poleg tega stroji zmanjšajo porabo vode za 30%, kar seveda pomeni tudi minimalno 30% manjšo porabo pomivalnih sredstev.

  • Vgrajena črpalka v pomivalnih strojih za dvig pritiska izpiranja: vedno enaka količina vode za izpiranje, konstantna temperatura izpiranja, vedno pravi pritisk izpiranja ne glede na pritisk vode v omrežju - vrhunski rezultat izpiranja in preprečevanje, da bi pomivalni stroj na posodi po pomivanju pustil ostanke umazanije in pomivalnega sredstva.

  • Dodatno je v vse naše pomivalne stroje vgrajena črpalka za odvod vode. To omogoča avtomatsko polnjenje in praznjenje - ni nevarnega poseganja v vročo vodo. Ta funkcija omogoča tudi odvod vode na višino, kar vam omogoča večjo prilagodljivost pri postavitvi stroja.

  • Naši profesionalni pomivalni stroji so zasnovani tako, da dosegajo predvidene kapacitete pomivanja tudi pri priklopu na hladno vodo. Poleg tega je v vsak stroj vgrajen sistem termostop, ki preprečuje, da bi se kozarce in ostalo posodo izpiralo s hladno vodo. Garancija rezultata higiene.

  • Vse stroje že standardno opremimo z vsemi potrebnimi nadgradnjami za vrhunski rezultat pomivanja. Ponujamo tudi veliko izbiro dodatne oprave za pripravo vode, odvisno od kakovosti vode in zahtevanih optičnih rezultatov pomite posode in kozarcev.

Zanesete se lahko na našo stalno dobavo rezervnih delov iz zaloge v Sloveniji in na naš lastni servis gostinske opreme, kot tudi na 20 pooblaščenih servisov po vsej Sloveniji.

Zavedamo se, da je nakup gostinskega pomivalnega stroja velika investicija, zato vam nudimo možnosti dolgoročnega najema s kasnejšim odkupom in ugodnega financiranja s plačilom na do 36 obrokov.

Če potrebujete več informacij o naših gostinskih pomivalnih strojih, nas pokličite na 01 7863 444 ali nam pišite na info@gostinskaoprema.eu. Z veseljem vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vaše potrebe.

Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice