Podpultni pomivalni stroji

Winterhalter

Pomivalni stroji za pomivanje kozarcev serija UC

Winterhalter

Pomivalni stroji za posodo serija UC

Lastnosti podpultnih pomivalnih strojev

Podpultni gostinski pomivalni stroji - vgrajena oprema za rezultat pomivanja in varnost higiene:

  • Manjša poraba vode za 30%, kar seveda pomeni tudi minimalno 30% manjša poraba pomivalnih sredstev, to je na letnem nivoju pomeni cca 250 EUR prihranka.

  • Vgrajena črpalka za dvig pritiska izpiranja: vedno enaka količina vode za izpiranje, konstantna temperatura izpiranja, vedno pravi pritisk izpiranja ne glede na pritisk vode v omrežju - vrhunski rezultat izpiranja in preprečevanje, da bi na posodi po pomivanju ostajali ostanki umazanije in pomivalnega sredstva.

  • Vgrajena črpalka za odvod vode avtomatsko polnjenje in praznjenje - ni nevarnega poseganja v vročo vodo. Odvod vode je možen tudi na višino.

  • Sistem mehanike pomivalnih rok VarioPower - večji pritisk pomivanja in s tem boljši rezultat pomivanja z manjšo koncentracijo pomivalnega sredstva.

  • Vgrajen mediamat filter pomivalne vode, ki med samim ciklusom pomivanja filtrira umazanijo iz pomivalne vode. Manjša obremenitev z umazanijo pomeni posledično manjša poraba pomivalnega sredstva.

  • Podpultni pomivalni stroj dosega predvidene kapacitete pomivanja tudi pri priklopu na hladno vodo.

  • Vgrajen sistem termostop, ki preprečuje, da bi se posoda izpirala s hladno vodo. Garancija rezultata higiene.

Standardna oprema naših gostinskih pomivalnih strojev že vključuje vse potrebne nadgradnje za vrhunski rezultat pomivanja.

Velika izbira dodatne naprav za pripravo vode odvisno od kvalitete vode in zahtevanih optičnih rezultatov pomite posode in kozarcev.

Sistemi pomivanja omogočajo pomivanje trdovratne umazanije na primer šalic z ostanki od kave ali vroče čokolade brez predhodnega zamudnega in ročnega predpomivanja in pomivanje steklovine brez naknadnega ročnega poliranja.

Varnost dobavljivosti rezervnih delov iz zaloge v Sloveniji.

Predstavitveni video podpultnih pomivalnih strojev

Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice