Nasveti

Profesionalni gostinski pomivalni stroji za 100% higieno pomivanja

Avtor:  Gostinskaoprema.eu

PROFESIONALNI GOSTINSKI POMIVALNI STROJI ZA 100% HIGIENO POMIVANJA 

  • Kateri izzivi trenutno najbolj skrbijo strokovnjake za prehrano in gostinstvo? 

  • Visoki stroški energije, pomanjkanje osebja, pričakovanja gostov ali izpolnjevanje higienskih standardov? 

Z gostinskim pomivalnim strojem Winterhalter se investicija v stroj povrne takoj in večkrat. S sistemsko rešitvijo Winterhalter, ki vključuje podpultni pomivalni stroj, pripravo vode, pomivalna sredstva in košare ter popoln servis, lahko kozarce pomijete varčno, higienično, briljantno in nežno.

Ekonomično strojno pomivanje ponuja nizke vrednosti porabe in zahteva malo časa. V nasprotju z ročnim pomivanjem se porabi le dejansko potrebna količina vode, energije in pomivalnih sredstev. To zagotavlja nižje stroške poslovanja. V zadnjih desetletjih se je izpopolnilo pomivanje kozarcev. Na voljo so številne funkcije, s katerimi je pomivanje še bolj učinkovito in varčno. Tako je mogoče s povratnim zajemanjem toplote – opcijo energy prihraniti z ogrevanjem hladne dovodne vode. To pomeni manjšo porabo energije in še nižje obratovalne stroške. Dodaten plus pa je tudi to, da ni odvečne pare. Iz stroja ne uhaja vroča para, kar je velika prednost, še posebej pri pomivanju kozarcev v točilnem prostoru.

Razbremenite svoje osebje

Pomanjkanje osebja in naraščajoče plače postavljajo vprašanje ekonomske učinkovitosti še bolj v ospredje. Pomivalni stroj za kozarce osebje razbremeni dolgočasnega in dragega opravila. V manj kot dveh minutah lahko pomijejo do 25 kozarcev, kar zagotavlja ponovno uporabo v zelo kratkem času. Zamudno in nehigienično sušenje ter ročno poliranje je čisto nepotrebno. Osebje je razbremenjeno in ima čas za pomembnejše stvari. V primerjavi z ročnim pomivanjem je torej sistemska rešitev očitno najboljša možnost.

Higiena je dolžnost – sijaj je užitek

Čistoča in higiena sta bistvenega pomena pri strežbi hrane. Vsi pomivalni stroji Winterhalter imajo higienske certifikate DIN SPEC 10534, ki izpolnjujejo mikrobiološke in higienske standarde. Ob pravilni uporabi s primernim in zadostno odmerjenim pomivalnim sredstvom dosegajo pomivalni stroji stopnjo dezinfekcije 99,999 %. Hkrati pomivalni stroj s pravilno pripravo vode zagotavlja sijajne kozarce brez madežev, črt ali madežev. Kdor redno pomiva večje število kozarcev in želi delati profesionalno, potrebuje pomivalni stroj z mehčano vodo, ustreznimi pomivalnimi sredstvi in primernimi košarami. Le ta celoten sistem pomivanja lahko zadosti visokim zahtevam, ki jih postavljajo tako gostinci kot gosti.

Vsak kozarec je edinstven – prilagojen tlak pomivanja

Pomivalni stroji Winterhalter so opremljeni z edinstvenim sistemom VarioPower, ki ga ne boste našli pri drugih strojih - variabilna nastavitev tlaka pomivanja. Ta opcija je zelo pomembna, še posebej pri pomivanju kozarcev. Sistem VarioPower zagotavlja, da je tlak pranja natančno prilagojen različnim vrstam kozarcev. Robustne kozarce za vodo, koktajle in pivo pomivamo z višjim pritiskom vode – občutljive in drage kozarce s tankimi peclji za vino, penine in šampanjec pa z nižjim pritiskom vode. To zagotavlja, primerno pomivanje kozarcev. S tem se izognemo lomu stekla, kar zmanjša stroške. 

Za več informacij smo vam na voljo.

Tel.: 01 7863 444

Email: info@gostinskaoprema.eu

Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice