Nasveti

Pomivanje plastičnih kozarcev in posode ter steklenic – 100% higiena pomivanja

Avtor:  Gostinskaoprema.eu

Podjetje Winterhalter specialist za pomivanje posode, ponuja popolno profesionalno rešitev za pomivanje posode za večkratno uporabo. Usklajen sistem, sestavljen iz pomivalnega stroja Winterhalter, ustreznih košar in posebej razvitih pomivalnih sredstev, ki zagotavljajo čisto posodo in kozarce v manj kot dveh minutah. Posoda za večkratno uporabo je pomita tako, da jo je mogoče po pomivanju lepo in varno zložiti, kar je prostorsko varčno in higienično.

Košaro za steklenice in poseben nastavek v trenutku spremenita vsak pomivalni stroj serije UC v sistem za pomivanje steklenic.

Posoda za večkratno uporabo je različnih oblik in služi številnim namenom ter panogam. Glavni uporabniki plastičnih skodelic, posod, skled, steklenih in karaf so restavracije, uporabljajo pa jih tudi socialne ustanove, trgovine, kino ustanove, na prireditvah,… Medtem, ko lahko izpiranje (in zlasti sušenje) mnogim uporabnikom predstavlja težave, ima Winterhalter rešitev za vse.

Prvi izziv plastike: lahki predmeti

Zaradi pritiska vode se lahko plastični pomivalni predmeti zlahka prevrnejo in napolnijo z vodo. Winterhalter ponuja posebej razvite košare za plastične elemente. Ko je košara nameščena, se nosilec s kozarci tudi zaklene in tako poskrbi za varno pomivanje. Košara zaradi posebne oblike drži pomivalne predmete na svojem mestu. . Če so pomivalni predmeti zelo lahki, je mogoče zmanjšati tudi pritisk pomivanja. Pomivalni stroji Winterhalter imajo nekaj, česar drugi stroji preprosto ne morejo ponuditi: VarioPower za variabilno nastavitev pomivalnega tlaka pomivanja.

Drugi izziv plastike: slabo sušenje

Ena glavnih težav pri izpiranju plastike je sušenje. Material namreč absorbira veliko manj toplote kot porcelan ali steklo, kar je ključnega pomena za sušenje. Kombinacija nastavitev stroja, ustreznih košar in posebej razvitih pomivalnih sredtev omogoča zmanjšanje preostale vlage na najmanjšo možno mero. Takoj po pomivanju lahko elemente, ki ste jih pomivali zložite na kup, da prihranite prostor. Sistem za pomivanje plastike je na voljo za različne vrste in velikosti strojev, nadgradnja pa je mogoča kadarkoli.

Pomivanje steklenic

Vedno več restavracij uporablja avtomate za vodo, da gostom postrežejo z vodo v njihovih lastnih steklenicah ali karafah. Zahvaljujoč košari za steklenice s posebnim nastavkom jih lahko hitro in preprosto očistite in napolnite - do osem steklenic in karaf v manj kot minuti. To storite tako, da preprosto odstranite spodnje pomivalno polje in vstavite adapter za košaro za steklenice. Posebej razvite šobe za izpiranje steklenic zagotavljajo higiensko čiste rezultate pomivanja. Vse stroje iz serije UC je mogoče enostavno tudi naknadno opremiti s tem sistemom.

Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice