Novice

Coronavirus: na varni strani z pomivalnim strojem Winterhalter

Avtor:  Anonymous

2020-06-12

Izbruh koronavirusa nas trenutno vse predstavlja pred velik izziv. V sedanjih razmerah nam je zato še posebej pomembno, da vam lahko zagotovino jasne in pomembne informacije. 

Za vse pomivalne stroje Winterhalter so na voljo higienski certifikati o skladnosti z DIN Spec 10534. To pomeni, da je pomivanje v brezhibno delujočih strojih Winterhalter s pravilnim doziranjem pomivalnega sredstva varno pred koronavirusom. 

Pogoji pomivanja v naših profesionalnih pomivalnih strojih ne zagotavljajo le odstranjevanja trdovratnih umazanij, kot so maščobe, škrob, beljakovine itd., Temveč tudi zanesljivo inaktivacijo potencialno patogenih virusov v ovojnici, vključno s koronavirusi in virusi gripe. 

Naši gostinski pomivalni stroji zanesljivo izpolnjujejo mikrobiološke in higienske zahteve DIN SPEC 10534: 2012-08. V primeru uspešnega seznanjanja z lokalnimi higienskimi koncepti (vključno s predpisom HACCP), zlasti pri skrbnem ravnanju z umazano posodo, lahko torej širjenje mikrobov v kuhinji izjemno učinkovito omejimo. Inštitut Robert Koch je objavil tudi priporočilo za higienske ukrepe. To navaja, da je umazano posodo mogoče očistiti "kot običajno". 

V primeru dodatnih informacij se prosim obrnite na email info@gostinskaoprema.eu.

Želimo vam vse dobro. Upamo, da se uspešno spopadate s trenutnimi razmerami, predvsem pa VAM ŽELIMO VELIKO ZDRAVJA!

Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice