Novice

Gostilna pri Žabarju uporablja pomivalni stroj Winterhalter

Avtor:  Anonymous

2019-10-10

Gostilna "Pri Žabarju" na Viču v Ljubljani se ponaša z več kot 100-letno družinsko tradicijo, ki jo zdaj uspešno nadaljuje tretja generacija. Gostje se radi zadržujejo tako v starem delu gostilne s kmečko pečjo kot v novejšem delu, poleti pa na vrtu v hladu kostanjev.

V nekdanjem gospodarskem poslopju ob gostilni so lepo urejeni še slaščičarna in točilnica ter prenočišča. Tako ni čudno, da se pri Žabarju dnevno obrne lepo število posode, krožnikov, skodelic, kozarcev in pribora.

Že dolgo za njihovo pranje uporabljamo Winterhalterjeve pomivalne stroje. So verjetno najboljše, kar na področju pomivalne tehnike ponuja trg.

gospodinja Ivana Robežnik

V hiši imajo več pomivalnih strojev Winterhalter – v kuhinjski in slaščičarski pomivalnici dva za posodo ter v točilnih pultih dva za kozarce. Že ves čas za njihovo vzdrževanje in dobavo spremljajočih stvari, kot so originalni rezervni deli, dozatorji, čistila in drugo, skrbi Winterhalterjev pogodbeni serviser – podjetje Macuka d.o.o. iz Grosuplja.

Pri Žabarju so v letošnjem letu za pomivanje kozarcev pomivalni stroj Winterhalter prejšnje generacije zamenjali z najnovejšim (na fotografiji ob njem stoji simpatična natakarica Janja Černe).

S strojem smo zelo zadovoljni. Opažamo, da je pomivanje še kakovostnejše in hitrejše.

Ivana Robežnik

Gostilna, slaščičarna in prenočišča pri Žabarju
Milan Robežnik s.p.
Viška cesta 50
1000, Ljubljana

Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice