Novice

Gostinski pomivalni stroj - Bar Pri podkvi

Avtor:  Anonymous

2018-09-09

Bar Pri podkvi nasproti tržnice v ljubljanskih Mostah in v bližini doma španskih borcev je vedno dobro obiskan, s prihodom toplih dni pa postane živahno tudi na njegovi terasi ob Ljubljanici.

Goste razveseljuje z dobro kavo in poleti sladoledom že več kot 10 let in lastnik Tomaž Snoj je prepričan, da je k uspehu prispevala tudi skrb za čistočo drobnega inventarja.

Ta lokal je moj prvi poizkus v gostinstvu in ko sem pred desetletjem začenjal, sem bil odločen, da želim dober gostinski pomivalni stroj. Takšen, pri katerem ne bo potrebno predhodno splakovanje ali naknadno brisanje kozarcev in skodelic, s čimer bi jaz ali osebje po nepotrebnem izgubljali čas. Izbral sem pomivalni stroj Winterhalter, ki sicer sodi v višji cenovni razred, a mi nikoli ni bilo žal. Letos sem pomivalni stroj Winterhalter druge generacije zamenjal za najnovejšega iz tretje generacije, imenovane UC. Pri njem me je najbolj navdušilo izpopolnjeno filtriranje vode in enostavnost čiščenja filtra. Ter to, da se zjutraj segreje in je pripravljen za pomivanje v petih minutah. Obenem varčuje z energijo in je zelo enostaven za rokovanje. Pri nas je pomivalni stroj Winterhalter v pogonu skozi ves dan in pomembno je, da pri postrežbi kavice zaradi pranja skodelic ne prihaja do zastojev.

Tomaž Snoj


Bar Pri podkvi
Tomaž Snoj s.p.
Zaloška c. 48
1000, Ljubljana

Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice