Novice

Nov sistem pomivanja plastičnih kozarcev podjetja Winterhalter

Avtor:  Winterhalter

2021-01-15

Strokovnjak za pomivanje Winterhalter ponuja profesionalno celostno rešitev za pomivanje plastičnih kozarcev. Idealno usklajen sistem – sestavljen iz pomivalnega stroja Winterhalter in košare za kozarce ter posebej razvito pomivalno in izpiralno sredstvo – zagotavlja higiensko čiste kozarce v manj kot dveh minutah. Ti so tako suhi, da jih lahko zložite enega v drugega in s tem prihranite prostor.

Napitki v vrtcu - mleko, čaj ali limonada. Ali napitki "To go" - kava, čaj iz kavarne, pekarne ali bencinske črpalke. Lastniki različnih gastronomskih obratov pri točilnih pultih pogosto uporabljajo plastične kozarce za večkratno uporabo. Doslej je pomivanje plastičnih kozarcev predstavljalo težavo. Prevračali so se, se napolnili z vodo in se slabo osušili.", razlaga Ralph Winterhalter, generalni direktor skupine Winterhalter. Strokovnjak za pomivanje Winterhalter je poskrbel za to in razvil profesionalno rešitev. 

Mednarodni menedžer izdelkov Jens Harti: „Trajnostni sistemi za večkratno uporabo potrebujejo delujočo rešitev pomivanja: preprosto pri upravljanju, absolutno higiensko varno in s prvorazrednim rezultatom pomivanja.“ Pri tem podjetje Winterhalter pri pomivanju kozarcev stavi na celovit sistem: košare, pomivalna in izpiralna sredstva in nastavitve stroja, kot so temperatura, čas pomivanja in vodni tlak, so za pomivanje in sušenje plastike med seboj natančno usklajeni. 

Z našimi sistemi pomivanja plastičnih kozarcev so kozarci higiensko čisto pomiti v manj kot dveh minutah. Plastični kozarci so tako suhi, da jih lahko zložite enega v drugega in s tem prihranite prostor.“

Jens Harti

Ena od glavnih težav pri pomivanju plastičnih kozarcev je sušenje. To je zaradi posebnih lastnosti materiala – in je v zvezi s skladiščenjem kozarcev posebnega pomena. Večinoma se ti zložijo s prihrankom prostora. V kombinaciji s posebej razvitim pomivalnim in izpiralnim sredstvom je podjetju Winterhalter uspelo preostalo vlago zmanjšati na minimum. Ta je tako nizka, da je mogoče kozarce po pomivanju brezskrbno zložiti drug v drugega in jih shraniti. 

Različni košarni vložki poskrbijo za polno prilagodljivost. Četudi je treba pomiti le nekaj kozarcev ali tudi pokrovčkov. Premišljeno in udobno je upravljanje - pri vstavljanju košare se kozarci samodejno fiksirajo z nosilcem in košara se zaklene. To pomeni - tudi pri visokem vodnem tlaku so kozarci zaščiteni pred prevračanjem in se ne morejo napolniti z vodo. „Dobra novica - naš sistem pomivanja kozarcev je dobavljiv za različne serije in velikosti strojev. Nadgradnja je možna kadar koli“, pravi menedžer izdelkov Jens Harti. Pomembno v časih koronavirusa -Uporabnikom ni potrebno skrbeti – vsi pomivalni stroji imajo higienski certifikat po DIN SPEC 10534 in izpolnjujejo mikrobiološke in higienske zahteve, zahtevane v standardu.«

Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice