Novice

Pol manj ročnega predpomivanja, preden posodo postavimo v stroj

Avtor:  Anonymous

2017-09-09

Trinajst let je odkar sta po zaključku uspešne športne kariere smučarka Alenka Dovžan, tudi prva dobitnica zimske olimpijske medalje za samostojno Slovenijo, in hokejist Edvin Karahodžić na Jesenicah odprla Restavracijo Ejga.

V tem času je postala priljubljeno kulinarično stičišče domačinov in turistov, prepoznavna pa je tudi po razvozu hrane in cateringu.

Naše poslovanje je počasi, a vztrajno rastlo, tako da smo nekaj let po otvoritvi lokala prvi, manjši pomivalni stroj Winterhalter zamenjali za srednje velikega. Zdaj pa smo se odločili za nakup velikega modela.

Winterhalter PT-L EnergyPlus, ki nas je prepričal s prednostmi, ki jih prinaša. Potrebnega je pol manj ročnega predpomivanja, preden posodo postavimo v stroj. Navdušena sem tudi, da ima sistem povratnega zajemanja toplote, ki pretvarja hladno dovodno vodo v toplo. Na ta način so znižani obratovalni stroški, obenem pa je izboljšana klima v prostoru (ni izpusta pare), kar zaposlenim olajša delo. Zaradi večje komore lahko v tem stroju poleg bele in kuhinjske posode ter steklovine peremo tudi velike transportne termobokse. Winterhalterjev predstavnik je stroj z nastavitvijo različnih pomivalnih programov prilagodil našim potrebam, tako da je rokovanje enostavno in hitro. Kljub temu, da naložba ni bila majhna, se je izplačala!

Alenka Dovžan


Restavracija Ejga, Jesenice

Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice