Novice

Pomivalni stroj vaših sanj - Bojan Kodelja Bambola

Avtor:  Anonymous

2017-09-20

V starem mestnem jedru Ajdovščine se na Gregorčičevi ulici pod košatima lipama od pomladi do jeseni razteza Sladoledni vrt Bambola.

V njegovi senci radi posedajo številni domačini, še posebej mamice z otroki, in turisti. V vročih dneh se hladijo s sladoledom in sladolednimi kupami, ki jih je v ponudbi kar blizu trideset.

Lahko si predstavljate, kako pomembno je, da so različne steklene in porcelanaste posodice za sladoled in kupe, pribor, kozarci ter kavne skodelice ves šas v pripravljenosti na goste.

Odkar imamo v sladolednem vrtu pomivalni stroj Winterhalter, ki smo ga kupili pred štirimi leti, s čistočo in hitrostjo pranja nimamo težav. Enostavno postavimo inventar v pomivalno košaro in ko pride iz stroja, je že nared za uporabo - in to brez dodatnega brisanja! Stroj je skoraj ves čas v pogonu in brez njega si dela sploh ne znamo predstavljati.

natakarica in barmanka Emanuela

Pozimi se ekipa sladolednega vrta preseli v le nekaj metrov oddaljen manjši lokal v hiši na isti ulici. Takrat v ponudbi Bambole prevladujejo napitki iz vroče čokolade in koktajli. Tudi zanje morajo biti kozarci brezhibno čisti.

In ker so izkušnje z Winterhalterjem dobre, se je gostinec Bojan Kodelja odločil, da bo imel v tem lokalu še en pomivalni stroj Winterhalter.

Oba pomivalna stroja Winterhalter delujeta vsa leta, odkar sta pri hiši, brezhibno. Seveda za njuno vzdrževanje redno in izključno skrbi pooblaščeni servis gostinske opreme Tigos, ki ga vodi Stane Koren.

Bojan Kodelja

Sladoledni vrt Bambola, čiščenje in gostinstvo Bojan Kodelja s.p., Ajdovščina



Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice