Novice

Pomivanje na zimskih olimpijskih igrah - Vancouver

Avtor:  Anonymous

2017-10-10

Na zimskih olimpijskih igrah v Vancouvru se je Slovenija predstavljala s Slovensko hišo (Slovenia House), kjer so se srečevali različni mednarodni gostje, navijači, novinarji in tudi slovenska skupnost, ki živi v Kanadi. V njej so se odvijali sprejemi na državni ravni in sprejemi slovenske olimpijske delegacije ter športnikov z medaljami, poslovna srečanja in predstavljala se je slovenska turistična ponudba.

Slovensko hišo v središču Whistler Village v hotelu Westin so organizirali Olimpijski komite Slovenije skupaj z Uradom Vlade RS za komuniciranje, Slovensko turistično organizacijo, Veleposlaništvom RS v Ottawi in sodelovanjem ministrstva za kmetijstvo.

Nepogrešljivi del ponudbe in sprejemov v Slovenski hiši je bila slovenska kulinarika, ki so jo spremljala vrhunska slovenska vina. Izbrane tradicionalne slovenske jedi je pripravljala ekipa izurjenih kuharjev iz podjetja Unitur, ki so posebej za to priložnost prišli iz Slovenije.

Da so pogostitve potekale nemoteno in s higiensko neoporečnim porcelanom, kozarci in priborom, je v Slovenski hiši »skrbel« tudi pomivalni stroji Winterhalter.

Podjetje Winterhalter Gastronom je kot dobavitelj Slovenske hiše na Zimskih olimpijskih igrah v Vancouvru poskrbelo za celovito rešitev pomivanja kozarcev in bele posode. Glede na predstavljen projekt in način dela, smo izbrali ustrezno mehčanje vode, pomivalni stroj serije UC, pomivalne košare in pomivalna sredstva. S tem je Winterhalter kot sistemski ponudnik pomivalne tehnike uporabniku zagotovil vrhunske rezultate pomivanja.

K zadovoljstvu uporabnika pa je v največji meri pripomogla enostavna uporaba pomivalnega stroja serije UC, je ob tem povedal Marko Kerl, direktor podjetja Winterhalter Gastronom, d.o.o., iz Grosuplja.Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice