Novice

Pomivanje v slaščičarni - Reference Rafaelo

Avtor:  Anonymous

2017-10-10

Zanesljiva pomoč pri pomivanju tudi v slaščičarni Rafaelo.

V Kanalu ob Soči se iz Slaščičarne Rafaelo, ki jo vodi Martina Falatov, nenehno vije vonj po sveže pečenih piškotih, tortah, zavitkih, pitah. Posebej znana je po hišni kokosovi torti Rafaelo in sladoledu, ki ga prav tako izdelujejo sami.

V štirih letih, odkar je odprta, si je pridobila veliko število stalnih obiskovalcev, ki marsikaj kupijo tudi za domov. Tako sta slaščičarna in terasa s pogledom na zeleno reko ter slaščičarska delavnica v stalnem pogonu.

Pri tem se nabere veliko število skodelic, kozarcev, krožnikov in pribora, v delavnici pa tortnih obodov, pladnjev za peko, posod in modelčkov. Da delo poteka nemoteno, brez zastojev, se je šefica Martina že na začetku odločila za nakup Winterhalter pomivalnih strojev - eden je v slaščičarni in drugi v slaščičarski delavnici.

Z njima ves čas peremo, skoraj brez predaha - in sta zelo zanesljiva! Pri vsakdanjem delu se srečujemo z veliko raznovrstnimi umazanijami, ki jih je ročno zelo težko in zamudno odstraniti. Za to, da je posoda brezhibno čista in takoj uporabna, poskrbi Winterhalter pomivalna tehnika.

Teja in Nevenka

Slaščičarna Rafaelo, Martina Falatov s.p., Kanal ob Soči.Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice