Novice

Predstavitev gostinskih pomivalnih strojev UC – podpultni pomivalni stroji

Avtor:  Gostinskaoprema.eu

2023-11-08

Podjetje Winterhalter, specializirano za pomivanje posode, prestavlja serijo podpultnih pomivalnih strojev serije UC. Winterhalter obljublja popolne rezultate pomivanja, intuitivno upravljanje ter popolno varnost in zanesljivost gostinske opreme. Najboljši podpultni pomivalni stroj v svojem razredu.

Osnovni koncept profesionalnih pomivalnih strojev UC se je izkazal v mnogih letih in omogočil, da je serija izjemno uspešna. Ena tehnologija za štiri različne načine uporabe.

Strankam je serija UC prilagojena njihovim specifičnim potrebam kot npr. pomivanje kozarcev, jedilnega pribora, posode ali bistro načina v eni od štirih velikosti: S, M, L ali XL. Vsak gostinski pomivalni stroj UC je serijsko opremljen s variabilnim pritiskom vode: "VarioPower" – ta natančno prilagodi pritisk pomivanja glede na vrsto pranih predmetov in njihovo umazanijo. Učinkovito odstranite umazanijo, medtem ko je posoda nežno pomita. 

Manjša poraba energije in boljša stroškovna učinkovitost v kombinaciji z boljšo klimo v prostoru. Zaslon je tako kvaliteten, da ga je enostavno upravljati tudi v rokavicah. Površina je izdelana iz izjemno močnega stekla in je bila preizkušena v ekstremnih razmerah za težke zahteve kuhinje.

Serija podpulstnih pomivalnih strojev UC je še varčnejša pri uporabi. Pretočno optimizirano pomivalno polje z novo geometrijo šob zmanjša porabo vode do 25 odstotkov v primerjavi s prejšnjim modelom. Posledično se zmanjša poraba električne energije in čistil, kar še dodatno zmanjša skupne stroške obratovanja.

Novo generacijo serije UC je mogoče povezati v omrežje z računalnikom ali mobilno napravo prek sistema CONNECTED WASH, ki podatke o stroju in delovanju pošilja na strežnik praktično v realnem času.

Stranke podjetja Winterhalter imajo dostop do aplikacije CONNECTED WASH na svojem računalniku, tabličnem računalniku ali pametnem telefonu. To omogoča dosledno analizo in vrednotenje vseh pomembnih podatkov o delovanju. CONNECTED WASH zdaj omogoča optimizacijo celotnega postopka pomivanja in tako zagotavlja višjo raven varnosti in učinkovitosti v kuhinji. 

Serija UC je natančno prilagojena zahtevam in željam naših strank. Je mojstrovina v svojem razredu.

Podjetje Winterhalter Gastronom GmbH je leta 1947 ustanovil Karl Winterhalter v Friedrichshafnu na obali Bodenskega jezera. Danes družinsko podjetje vodita Jürgen in Ralph Winterhalter, sin in vnuk ustanovitelja. Lastniško vodena skupina z več kot 2.000 zaposlenimi po vsem svetu je globalni akter na področju komercialnih kuhinj.

Winterhalter je specialist za komercialne sisteme za pomivanje posode. Winterhalter s svojimi pomivalnimi stroji, kemikalijami, napravami za obdelavo vode in stojali za pomivanje ponuja celovit sistem, ki zagotavlja popolne rezultate pomivanja. Poleg tega izdelke Winterhalter odlikujeta najvišja stroškovna učinkovitost in prijaznost do uporabnika, zato so že desetletja sinonim za inovativnost in zanesljivost v kuhinji.

Po vsem svetu se stranke iz gostinskega sektorja, verige restavracij, hotelov in menz, pekarn in mesnic zanašajo na visoko kakovost Winterhalterjevih izdelkov za pomivanje posode.

Družba ima sedež v Meckenbeurnu ob Bodenskem jezeru. Dodatne proizvodne lokacije so bile odprte v Endingenu (Nemčija) in Rüthiju (Švica) ter v Rayongu (Tajska) za azijski trg. Podjetje Winterhalter je po vsem svetu zastopano v več kot 70 državah prek podružnic ali partnerjev

Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice