Novice

Profesionalni pomivalni stroj Winterhalter - Domačija Belica – Medana

Avtor:  Anonymous

2017-08-22

Brez ročnega predpomivanja s pomivalnim strojem Winterhalter.

Za obzidjem, ki obdaja starodavno vas Šmartno v Goriških Brdih, sta družini bratov Mavrič, ki imata znano turistično domačijo Belica v Medani, letos odprli Hišo Marica (na fotografiji). V lepo obnovljeni, 500 let stari hiši, so gostom za prenočevanje na voljo tri sobe in apartma, v pritličju pa vinoteka, v kateri se točijo buteljčna vina in režejo odlični suhomesnati izdelki. Tudi oni so se odločili za uporabno pretočnega pomivalnega stroja in pomivalnih strojev za kozarce.

Na domačiji v Medani imamo tri Winterhalterjeve pomivalne stroje – dva manjša za kozarce ter enega večjega, pretočnega za posodo s funkcijo varčne nape Energy. Ker smo z njimi zelo zadovoljni, smo se odločili, da bo Winterhalter tudi v vinoteki hiše Marica“.

Zlatko Mavrič

Sicer pa se v restavraciji in na čudovitem vrtu domačije Belica v Medani gostje lahko predajo kulinaričnim užitkom vrhunsko pripravljenih briških dobrot in okušanju vin iz domače kleti, zato je higiensko neoporečen inventar nujen.

Najprej smo imeli drugo znamko pomivalnega stroja, saj začetni vložek v stroje Winterhalter ni majhen. A ko sem videl, da kozarcev, ki jih vzameš iz stroja Winterhalter, ni potrebno brisati ali polirati, sem bil navdušen. Kaj hitro ugotoviš, da se nakup izplača in da se investicija hitro povrne.

Zlatko Mavrič

Samo predstavljate si lahko, kako veliko porcelana in kozarcev je potrebnih pri pogostitvah v stilu slow fooda in vodenih vinskih degustacijah. Takrat je zelo pomembno, da vse poteka tekoče, brez zastojev, da se kozarci in krožniki sproti hitro perejo, da osebje z njimi ne izgublja časa. Le tako smo mi kot gostitelji lahko sproščeni, gostje pa zadovoljni.

Zlatko Mavrič

Zlatko Mavrič, Domačija Belica – Medana, Hiša Marica – Šmartno, www.marica.si



Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice