Novice

Prvi stroj, ki pomiva in obenem hladi prostor - profesionalni pomivalni stroj Winterhalter

Avtor:  Anonymous

2017-08-08

Velik in lepo urejen senčnat vrt ob potoku Mali Graben je v poletnih dneh polno zaseden. Ni čudno, saj je Ošterija Pr' Noni na Viču v Ljubljani zelo priljubljena.

Že skoraj dve desetletji goste razvaja s kosili in jedmi po naročilu ter širokim izborom pijač.

Za nas je zelo pomembno, zlasti v času kosil, da so krožniki in kozarci takoj po pomivanju zopet na voljo za postrežbo. Da torej pred pomivanjem ni potrebno ročno predpranje in po pomivanju brisanje,« je poudaril vodja restavracije. To nam omogočajo pomivalni stroji Winterhalter,zato smo jim zvesti že dolgo.

Damjan Svete

V letošnjem letu so prejšnji model zamenjali z najnovejšim Winterhalter PT-M Climate Plus, ki je prvi pretočni pomivalni stroj z vgrajeno toplotno črpalko. Ta uporablja toplotno energijo stroja in zrak v prostoru za ogrevanje pomivalne in izpiralne vode, s čimer je dosežen velik prihranek pri porabi električne energije. Obenem pa zmanjšuje sobno temperaturo in stopnjo vlage v zraku.

Stroj v prostor piha ohlajen zrak in tako omogoča boljše delovne pogoje v kuhinji, kar je v vročih poletnih dneh še kako pomembno.

Klavdija Kavar, vodja kuhinje

Program stroja Climate Plus, ki po besedah vodje restavracije večino časa obratuje nepretrgoma od zgodnjih dopoldanskih do poznih večernih ur, je prilagojen tako za pomivanje bele kot kuhinjske posode in tudi pribora.

Luka Gourmet Restavracija Ošterija Pr’Noni, Ljubljana

Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice