Košare za krožnike

Proizvajalec: Winterhalter

Odprta oblika košar za krožnike omogoča največjo prepustnost vode. Vrstice oz. prsti postavijo krožnike v optimalen položaj.

Za varčevanje z viri in polno izkoriščanje kapacitete pomivalnega stroja morate košare po možnosti v celoti napolniti. Pri meri košare velikosti L (500mm x 500mm) lahko npr. na vrstico zložite dva krožnika s premerom največ 24 cm.

Za preprečevanje pršilnih senc in prekrivanja krožnikov morate v eno vrstici kombinirati krožnike z večjim premerom in krožnike z manjšim premerom.

Lastnosti košar za krožnike Winterhalter

Odprta oblika košar za krožnike omogoča največjo prepustnost vode. Vrstice oz. prsti postavijo krožnike v optimalen položaj. Za varčevanje z viri in polno izkoriščanje kapacitete pomivalnega stroja morate košare po možnosti v celoti napolniti. Pri meri košare velikosti L (500mm x 500mm) lahko npr. na vrstico zložite dva krožnika s premerom največ 24 cm. Za preprečevanje pršilnih senc in prekrivanja krožnikov morate v eno vrstici kombinirati krožnike z večjim premerom in krožnike z manjšim premerom.

Prospekt za izbor košar

Prospekt izbor košar (2.73 MB).