Potrebujete pomoč?

Pokličite nas:
01 7863 444

Pišite nam:
info@gostinskaoprema.eu

Kategorije

Podpultni pomivalni stroji
Havbni pomivalni stroji
Pomivalni stroji za kuhinjsko posodo
Košarni pomivalni stroji
Tračni pomivalni stroji
Rabljeni pomivalni stroji

Košare za krožnike

Proizvajalec: Winterhalter

Odprta oblika košar za krožnike omogoča največjo prepustnost vode. Vrstice oz. prsti postavijo krožnike v optimalen položaj.

Za varčevanje z viri in polno izkoriščanje kapacitete pomivalnega stroja morate košare po možnosti v celoti napolniti. Pri meri košare velikosti L (500mm x 500mm) lahko npr. na vrstico zložite dva krožnika s premerom največ 24 cm.

Za preprečevanje pršilnih senc in prekrivanja krožnikov morate v eno vrstici kombinirati krožnike z večjim premerom in krožnike z manjšim premerom.

Lastnosti košar za krožnike Winterhalter

Odprta oblika košar za krožnike omogoča največjo prepustnost vode. Vrstice oz. prsti postavijo krožnike v optimalen položaj. Za varčevanje z viri in polno izkoriščanje kapacitete pomivalnega stroja morate košare po možnosti v celoti napolniti. Pri meri košare velikosti L (500mm x 500mm) lahko npr. na vrstico zložite dva krožnika s premerom največ 24 cm. Za preprečevanje pršilnih senc in prekrivanja krožnikov morate v eno vrstici kombinirati krožnike z večjim premerom in krožnike z manjšim premerom.

Prospekt za izbor košar

Prospekt izbor košar (2.73 MB).

Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice