Potrebujete pomoč?

Pokličite nas:
01 7863 444

Pišite nam:
info@gostinskaoprema.eu

Kategorije

Podpultni pomivalni stroji
Havbni pomivalni stroji
Pomivalni stroji za kuhinjsko posodo
Košarni pomivalni stroji
Tračni pomivalni stroji
Rabljeni pomivalni stroji

Košarni pomivalni stroji CTR

Proizvajalec: Winterhalter

Med zajtrkom in kosilom pogosto ostane malo časa za čiščenje uporabljenih pladnjev, umazane posode in loncev ter ponev in to v zelo majhnem prostoru. Pomivalnica posode podjetja Avira je zelo ovinkasta in ima v navalih zelo veliko posode in pribora. Zahteve po pomivalnem stroju so bile hitro jasne: mora imeti visoko kapaciteto, mora biti hiter in to pri maksimalni higieni!

Način za higieno

Inovativna lastnost CTR-ja je način za higieno: če temperatura rezervoarja ali bojlerja pade pod želeno vrednost, stroj samodejno zniža transportno hitrost in s tem zagotovi higiensko pomivanje. Če je potrebno, se lahko uporabnik kadar koli vrne v »način Speed«. Tako CTR ohranja svojo transportno hitrost konstantno in pomiva z izbrano zmogljivostjo košare.

Pametni zaslon na dotik

Pripravljen za prihodnost: Na nadzorni plošči CTR-ja deluje pametni zaslon na dotik. Upravljanje poteka z enim gumbom. Z jezikovno neodvisnim uporabniškim vmesnikom. In z razumljivimi piktogrami. Zaslon je občutljiv in ga lahko zanesljivo upravljate tudi z rokavicami. Površina je iz stekla in posebej robustna. Na treh upravljalnih nivojih so številne funkcije za uporabnika, šefa kuhinje in servisnega tehnika. Zaslon je na ergonomski višini na strani dostopa – za udobno delo.

Zmogljivost košare

Visoka zmogljivost košare pri kompaktnih dimenzijah: to je CTR. S transportno hitrostjo do 195 košar na uro zmore tudi veliko posode in pribora ob konicah. Pri tem lahko zmogljivost stroja preprosto in hitro prilagodite trenutni situaciji: z izbiro ene od treh stopenj hitrosti, in sicer hitro, standardno in intenzivno. Servisni tehnik lahko shranjene vrednosti nastavi po individualnih željah.

Cona predpomivanja M

Za izboljšan rezultat pomivanja in občutno povečanje zmogljivosti košare: cona predpomivanja M ima svoj, globoko vlečen rezervoar, dvojni sistem pomivanja zgoraj in spodaj ter svojo črpalko. Široka je 800 mm. Z dvodelnim sistemom sit se filtrirajo ostanki hrane in prepreči njihov vnos v cono glavnega pomivanja. Dodatna prednost: z uporabo energije iz cone glavnega pomivanja predhodno ogreje posodo in pribor brez dodatnih stroškov – in tako stabilizira nivo temperature v celotnem procesu pomivanja. Lastna vrata poskrbijo za udobno upravljanje in ergonomsko čiščenje. Cono predpomivanja M je mogoče nadgraditi.

Povratno zahemanje toplote odpadnega zraka

Inteligentni izkoristek energije: CTR je mogoče izbirno opremiti s povratnim zajemanjem toplote odpadnega zraka Energy. Energijo toplega odpadnega zraka izkoristi za predhodno ogrevanje dovodne vode. To varuje okolje, zmanjša porabo energije, zniža obratovalne stroške in dodatno razbremeni ozračje v kuhinji.

Dvojno izpiranje

Optimalno dvojno izpiranje za popoln rezultat izpiranja: Poleg serijskega izpiranja s svežo vodo ima CTR na voljo dodatno izpiranje s črpalko z lastnim higienskim rezervoarjem. To pomeni: delci se tako izperejo še bolje in zmogljivost košare se nekoliko poveča.

Aktiviranje delovanja con, ki je pogojeno z vrsto posode in pribora

Oprema za varčevanje s pomivalnimi sredstvi, ki znižuje tudi stroške obratovanja.

Količina izpiralne vode, odvisna od hitrosti

Za občutno zmanjšanje porabe vode in obratovalnih stroškov: CTR samodejno prilagodi količino izpiralne vode trenutni transportni hitrosti. Glede na potrebo od varčnih 130 l na uro do največ 260 l na uro. Poleg tega lahko prilagojeno nastavitev določite sami glede na to, ali je vaše pomivanje zasnovano za kar se da nizko porabo virov ali visoko zmogljivost košare. Doziranje izpiralnega sredstva se dinamično prilagodi porabi izpiralne vode.

Datoteke za prenos

Prospekt serija CTR (1.44 MB).

Gostinska oprema logotip

01 7863 444
info@gostinskaoprema.eu

© 2024 GostinskaOprema.eu.
Vse pravice pridržane.

Kategorije

Pomivalni strojiRabljeni pomivalni strojiPomivalna sredstvaPriprava vodeKošareOstali proizvodi

E-novice