0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Sirarna

Set Descending Direction

   

Izdelkov 8

 1. Pomivalni stroji za posodo UC

  Pomivalni stroji serije UC dnevno znižujejo obratovalne stroške in hkrati varčujejo z dragocenimi viri z opcijsko funkcijo varčevanja z energijo.

  Patentiran sistem za segrevanje vode, ki uporablja odpadno paro za segrevanje vhodne hladne vode. Poleg prihranka energije občutno izboljšuje tudi ozračje v prostoru.

 2. Pomivalni stroj za posodo UC Energy

  Pomivalni stroji serije UC dnevno znižujejo obratovalne stroške in hkrati varčujejo z dragocenimi viri z opcijsko funkcijo varčevanja z energijo.

  Patentiran sistem za segrevanje vode, ki uporablja odpadno paro za segrevanje vhodne hladne vode. Poleg prihranka energije občutno izboljšuje tudi ozračje v prostoru.

 3. Pomivalni stroji za kuhinjsko posodo UF-M

  S pomivalnim strojem za kuhinjsko posodo UF-M boste pridobili novega člana v kuhinji, ki zagotavlja najboljše rezultate pomivanja. Glede na naravo dela in obseg umazanije smo razvili specifične različice programske opreme, ki jih je mogoče prilagoditi vašim željam.

  Naš visoko zmogljivi sistem pomivanja z VarioPower odstrani tudi najbolj trdovratno umazanijo in zagotavlja higienski rezultat pomivanja v celotni notranjosti stroja. Poleg serije pomivalnih strojev UF prihajajo tudi ostali inovativni proizvodi, ki omogočajo, da je ravnanje z našimi novimi pomivalnimi stroji za kuhinjske pripomočke še bolj udobno in ergonomsko.

  UF-M prinaša odlične rezultate pomivanja in ergonomski dizajn v kombinaciji z maksimalno učinkovitostjo.

 4. Pomivalni stroji za kuhinjsko posodo UF-L

  S pomivalnim strojem za kuhinjsko posodo UF-L boste pridobili novega člana v kuhinji, ki zagotavlja najboljše rezultate pomivanja. Glede na naravo dela in obseg umazanije smo razvili specifične različice programske opreme, ki jih je mogoče prilagoditi vašim željam. Naš visoko zmogljivi sistem pomivanja z VarioPower odstrani tudi najbolj trdovratno umazanijo in zagotavlja higienski rezultat pomivanja v celotni notranjosti stroja.

  Poleg serije pomivalnih strojev UF prihajajo tudi ostali inovativni proizvodi, ki omogočajo, da je ravnanje z našimi novimi pomivalnimi stroji za kuhinjske pripomočke še bolj udobno in ergonomsko. UF-L prinaša odlične rezultate pomivanja in ergonomski dizajn v kombinaciji z maksimalno učinkovitostjo.

 5. Pomivalni stroji za kuhinjsko posodo UF-XL

  S pomivalnim strojem za kuhinjsko posodo UF-XL boste pridobili novega člana v kuhinji, ki zagotavlja najboljše rezultate pomivanja. Glede na naravo dela in obseg umazanije smo razvili specifične različice programske opreme, ki jih je mogoče prilagoditi vašim željam. Naš visoko zmogljivi sistem pomivanja z VarioPower odstrani tudi najbolj trdovratno umazanijo in zagotavlja higienski rezultat pomivanja v celotni notranjosti stroja.

  Poleg serije pomivalnih strojev UF prihajajo tudi ostali inovativni proizvodi, ki omogočajo, da je ravnanje z našimi novimi pomivalnimi stroji za kuhinjske pripomočke še bolj udobno in ergonomsko. UF-XL prinaša odlične rezultate pomivanja in ergonomski dizajn v kombinaciji z maksimalno učinkovitostjo.

 6. Pomivalni stroji za kuhinjsko posodo UF-M Energy

  Pomivalni stroj za kuhinjsko posodo UF-M Energy je opremljen s povratnim zajemanjem toplote. Izmenjevalnik toplote izkoristi energijo iz odpadne pare in jo uporabi za segrevanje hladne vhodne vode – s tem varčuje z dragocenimi viri.

  Poleg tega vroča para ne uhaja v kuhinjo, zaradi tega je ozračje v prostoru prijetnejše. UF-M Energy ima nižjo priključno moč, nižje obratovalne stroške in zagotavlja popolne rezultate pomivanja.

 7. Pomivalni stroji za kuhinjsko posodo UF-L Energy

  Pomivalni stroj za kuhinjsko posodo UF-L Energy je opremljen s povratnim zajemanjem toplote. Izmenjevalnik toplote izkoristi energijo iz odpadne pare in jo uporabi za segrevanje hladne vhodne vode – s tem varčuje z dragocenimi viri. Poleg tega vroča para ne uhaja v kuhinjo, zaradi tega je ozračje v prostoru prijetnejše.

  UF-L Energy ima nižjo priključno moč, nižje obratovalne stroške in zagotavlja popolne rezultate pomivanja.

 8. Pomivalni stroji za kuhinjsko posodo UF-XL Energy

  Pomivalni stroj Winterhalter UF vodne pare, ki nastane med postopkom pomivanja, ne pusti uhajati kar tako. Prav nasprotno - izkoriščamo jo za naslednji ciklus pomivanja!

  Vlažno topla vodna para segreje hladno dovodno vodo, hkrati pa para kondenzira na toplotnem izmenjevalniku. S tem lahko uresničimo obsežne prihranke stroškov za energijo, poleg tega pa se občutno izboljša tudi klima v prostoru, saj vroča para ne uhaja več v kuhinjo

Set Descending Direction

   

Izdelkov 8

Izdeki za sirarne