0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Košarni pomivalni stroji

Set Descending Direction

   

Izdelkov 2

  1. Košarni pomivalni stroji CTR

    Med zajtrkom in kosilom pogosto ostane malo časa za čiščenje uporabljenih pladnjev, umazane posode in loncev ter ponev in to v zelo majhnem prostoru. Pomivalnica posode podjetja Avira je zelo ovinkasta in ima v navalih zelo veliko posode in pribora. Zahteve po pomivalnem stroju so bile hitro jasne: mora imeti visoko kapaciteto, mora biti hiter in to pri maksimalni higieni!

  2. Košarni pomivalni stroji MTR

    Serija MTR je prilagojena potrebam hotelov, restavracij in gastronomiji. Zagotavlja maksimalno higieno in odlične rezultate pomivanja. Glede na tip posode za pomivanje in razpoložljiv prostor je možno stroj oblikovati na modularni način. Košarni pomivalni stroj z več rezervoarji omogoča enakomerno transportno hitrost kosov za pomivanje.

    To zagotavlja higiensko pomivanje. Sistem izpiranja z minimalno porabo vode in kontrolna cona, ki jo aktivirajo košare, zagotavljata tudi ekonomično pomivanje in nižje stroške obratovanja.

Set Descending Direction

   

Izdelkov 2

Košarni pomivalni stroji

Prednosti pomivalnega stroja za kozarce:

• Bleščeči kozarci, ki jih ni treba ročno polirati

• En sistem za celostno rešitev

• Zanesljiva higiena procesa pomivanja

• Občuten prihranek časa in stroškov

• Zadovoljni gosti

Učinkovit pomivalni sistem poskrbi za brezhiben in optimalen rezultat pomivanja. S profesionalnim pomivalnim strojem za kozarce serije UC boste kozarce pomivali brezhibno. Pomivalni stroji za kozarce so na voljo v velikostih S, M, L in XL.

Kozarec ni enak kozarcu. Tankostenski vinski kozarec iz vinoteke je potrebno povsem drugače obravnavati kot vrček za pivo iz pivnice. Zaradi tega se pri novih pomivalnih strojih najpomembnejši dejavniki pomivanja, posebno še tlak, čas, pomivalno sredstvo in temperature, samodejno nastavljajo prek treh predhodno definiranih programov in prilagajajo posameznim vrstam kozarcev. Tako je mogoče jamčiti za higiensko sijajne rezultate pomivanja.

Funkcija VarioPower omogoča, da so fini vinski kozarci z nizkim tlakom prav tako čisti, kot robustni pivski kozarci z visokim tlakom. Primerne temperature v odvisnosti od programa, različni vodni tlaki in natančno doziranje zagotavljajo dolgo življenjsko dobo vaših kozarcev.

Trdovratna zamazanost z rdečili, mlečno peno, barvili ali koščki sadja – za pomivalni stroj za kozarce in pomivalna sredstva Winterhalter to ni problem.

[profiler]
Memory usage: real: 35651584, emalloc: 35121144
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem