0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Košarni pomivalni stroji

Set Descending Direction

   

Izdelkov 2

Set Descending Direction

   

Izdelkov 2

Košarni pomivalni stroji

Prednosti pomivalnega stroja za kozarce:

• Bleščeči kozarci, ki jih ni treba ročno polirati

• En sistem za celostno rešitev

• Zanesljiva higiena procesa pomivanja

• Občuten prihranek časa in stroškov

• Zadovoljni gosti

Učinkovit pomivalni sistem poskrbi za brezhiben in optimalen rezultat pomivanja. S profesionalnim pomivalnim strojem za kozarce serije UC boste kozarce pomivali brezhibno. Pomivalni stroji za kozarce so na voljo v velikostih S, M, L in XL.

Kozarec ni enak kozarcu. Tankostenski vinski kozarec iz vinoteke je potrebno povsem drugače obravnavati kot vrček za pivo iz pivnice. Zaradi tega se pri novih pomivalnih strojih najpomembnejši dejavniki pomivanja, posebno še tlak, čas, pomivalno sredstvo in temperature, samodejno nastavljajo prek treh predhodno definiranih programov in prilagajajo posameznim vrstam kozarcev. Tako je mogoče jamčiti za higiensko sijajne rezultate pomivanja.

Funkcija VarioPower omogoča, da so fini vinski kozarci z nizkim tlakom prav tako čisti, kot robustni pivski kozarci z visokim tlakom. Primerne temperature v odvisnosti od programa, različni vodni tlaki in natančno doziranje zagotavljajo dolgo življenjsko dobo vaših kozarcev.

Trdovratna zamazanost z rdečili, mlečno peno, barvili ali koščki sadja – za pomivalni stroj za kozarce in pomivalna sredstva Winterhalter to ni problem.

[profiler]
Memory usage: real: 35651584, emalloc: 35116000
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem